Minigolf: 125kr
ID20+ etter kl 19:00

Velkommen til 14-hulls innendørs minigolfbane og bar i Stavanger. Du finner oss i 3. etasje i Tårngalleriet – rett nedenfor Valbergtårnet. Minigolfen er drop in, større grupper kan booke. Fore!

Man–Ons: 13:00–23.00
Tor: 13:00–00:00
Fre: 13:00–01:00

Lør: 12:00–01:00
Søn: 12:00-21:00

Minigolf
125 kr
Voksne
Minigolf
115 kr
Barn
Minigolf
100 kr
Student

Sulten?

Mat: Vi har den klassiske campingtoasten (med kryddersmør). I tillegg har vi diverse godteri og snacks. Vil dere ha mat til en større gruppe, send oss en forespørsel.

Drikke: Vi er en bar, og vi har det en bar skal ha: Øl, vin, sprit, moroslush +++

Velkommen på GESIMSEN

Velkommen til bar, DJ og utsikt over Vågen. Takterrassen finner du helt på toppen av Tårngalleriet. Følg trappen til høyre for inngangen. Vil du booke bord? 

*Åpent ved godvær, stengt vinterhalvåret.

Det skjer alltid noe greier på Campingen.
Sjekk oppslagstavla for siste nytt!

 

Nakengolf

Kommer snart til Drammen og Kristiansand. Følg med i sosiale medier.

 

Jobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeider. Send oss gjerne en mail.

 

HILS PÅ EN BEVER

Fastboende camper.

 

No camping!

Vi er ikke en campingplass!
Kun minigolf og bar her :)

Følg oss på Instagram!

KLUBBEN

Legg fra deg kølla og sving deg på dansegulvet. Her spiller både lokale og nasjonale DJs. Eller kom og se stand-up på scenen? Eller kanskje Silent Disco er mer din ting? 

For klubb/event-henvendelser. 

Nakengolf?

Må man alltid må spille naken når man kommer til en Camping? Dessverre/heldigvis (stryk det som ikke passer), nakengolf er kun én gang i året. Alle andre dager spiller man med klær.

Synes du det virker skummelt? Sammen med Naturistforbundet sørger vi for en trygg og god gjennomføring, med fokus på det å være komfortabel i egen kropp. Ikke noe seksuelt her! Sammen med Naturistforbundet har vi til og med laget egne tennissokker (perfekte til nettopp nakengolf).

Men spiller man bedre minigolf uten klær? Prøv nakengolf og finn det ut.

Arrangementer og utleie

Stand-up? Loppemarked? En inspirerende dag ute av kontoret? Her finner du scene, prosjektor, lyd og sitteplasser til alle. Catering og kaffe hjelper vi også til med, slik at du enkelt kan gjennomføre ditt event. Før dere naturlig nok avslutter det hele med en runde minigolf!